Jasper-vervolg-slider-1 Jasper-vervolg-slider-5 peugeot_3008_1605styp_215_jpg Jasper-vervolg-slider-3

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

17 05 2019 foto1a

Ook in Nederland wordt de 100e verjaardag van Citroën groots gevierd, zoals tijdens de Nationale Oldtimerdag op zondag 16 juni op de Bataviaboulevard in Lelystad. De organisatie belooft er de 30 mooiste Citroëns van Nederland te tonen.

We kennen het allemaal, zo midden in de zomer bij 30 graden nog even iets halen, en dan stap je in je oververhitte auto die wel tot 65 graden kan zijn binnen.

 

Hoe fijn is het dan om te genieten van je airco, maar hoe werkt dit nu precies en wat moet je doen om te blijven genieten van dit fantastische accessoire dat nu bijna standaard is op elke auto?

 

Allereerst is de airco een extra accessoire bij de auto en moet dus ook apart onderhouden worden, het geheel is gebaseerd op gecondenseerde lucht die afkoelt en dan via een luchtstroom als koele zelfs koude lucht naar binnen in het interieur blaast, we kennen dan de normale airco met een aan en uit knop waardoor er koude lucht naar binnen stroomt en de geregelde ofwel climatronic waarbij via kleppen geregeld een aangename lucht naar binnen stroomt die je van te voren regelt via een thermostaatknop.

 

Er zijn echter wel enige wetenswaardigheden die dit accessoire nog aangenamer maken in het gebruik, zo is het altijd beter als de auto oververhit is eerst alle ramen te openen en zo het interieur al flink af te koelen, daarna hoeft de airco niet meer zo hard te werken en dat kost minder brandstof, dan kun je ook nog als je de ramen sluit de recirculatieklep 1 a 2 minuten bedienen waardoor de binnenlucht sneller afkoelt. Daarna zet je de kleppen gericht naar boven open zodat de koude luchtstroom circuleert en de warme lucht die opstijgt zo snel mogelijk afkoelt.

 

Om dit allemaal zo goed mogelijk te laten werken moet je wel je interieurfilter het beste elk jaar verwisselen en de airco een onderhoudsbeurt te laten ondergaan minimaal elke drie jaar, want ook het koudemiddel, dat zorgt dat het systeem werkt, neemt elk jaar met zo’n 10 a 15 % af. Vul je dat niet op tijd bij kan je hele systeem kapot gaan met een dure reparatie ten gevolge.

 

Uiteraard verzorgen wij het geheel van onderhoud en reparatie voor u. (voor elk merk auto)

 

We onderscheiden dan een reiniging en/of geurbehandeling die nodig is als er onaangename geurtjes via de airco het interieur in komen dit ten gevolge van bacteriën vorming, waarbij wij de bacteriën vernietigen en het geheel voorzien van een aangename geur,                dit verzorgen wij reeds vanaf  € 59,-

 

Of een complete onderhoudsbeurt voor de airco hierbij worden de aandrijfriem, filterdroger, elektromagnetische koppeling gecontroleerd, het interieurfilter vervangen koudemiddel en PAG olie bijgevoegd en een visuele inspectie op lekdichtheid uitgevoerd,             voor een vanaf prijs van  € 79,- (en het aantal gram koudemiddel)

 

Of alleen bijvullen vanaf € 39,- (exclusief koudemiddel)

 

Maak snel een afspraak 046-4209090

Of klik even hier indien u meer informatie wenst en u wordt teruggebeld.

Exclusieve aanbieding voor al onze klanten.

DSCN1412.JPG

In een tijd dat autorijden al onnodig duurgemaakt wordt hebben wij een langlopende mooie actie voor u .

 

Voortaan op alle reparaties en onderhoud 10 % korting

 

Geldig voor alle merken auto’s

Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud of reparatie krijgt u van ons altijd van tevoren een overzicht van de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan, maar… voortaan ook na elke reparatie of onderhoud (voor een bedrag boven de 100 euro) ook een 10% kortingsvoucher te gebruiken voor elk volgend bezoek aan onze werkplaats.

Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van de verschillende merken en zijn al onze monteurs geschoold en gekwalificeerd.

Wij zijn uw reparatiewerkplaats van alle merken voor:

- APK    

- Reparatie    

- Onderhoud airco 

- Technische en elektronische problemen    

- Banden en velgen ook voor winterbanden (gratis opslag)     

- Navigatie update en inbouw stoelverwarming inbouw trekhaken onderbouw en ombouw    

- Sleutels ook programmeren en duplicaten

- Alle soorten van carrosseriewerk

 

U ziet een bezoek aan onze werkplaats loont altijd, en houdt een belofte in voor de toekomst.

PCA nieuws 02 05 2019 foto1

De Peugeot 3008 is typisch een auto die nog zo nieuw oogt, dat je haast vergeet dat hij inmiddels 2,5 jaar op de markt is.

PCA nieuws 19 04 2019 foto1

Het hoogtepunt van alle festiviteiten in het kader van 100 jaar Citroën is wat ‘Le Rassemblement du Siècle’ wordt genoemd: de bijeenkomst van het jaar. Eigenaars van bijzondere Citroëns worden van harte uitgenodigd om hun auto’s daar te tonen.

PCA nieuws 19 04 2019 foto2
Inschrijven moet wel tijdig gebeuren: voor 30 april, via citroencc.com, de site waar ook alle informatie over het evenement is te vinden (in het Frans en Engels). Het feest zelf vindt plaats van 19 tot en met 21 juli in La Ferté-Vidame, in de regio Eure-et-Loir. Dat ligt halverwege Parijs en Le Mans; vanuit Utrecht gerekend een rit van ongeveer 600 kilometer.

PCA nieuws 19 04 2019 foto3

De locatie is niet willekeurig gekozen. Citroën nam in 1938 het besluit om nabij het rustige plaatsje La Ferté-Vidame een geheim testcentrum in te richten - het is een locatie waarvan de buitenwereld niet zou vermoeden dat een fabrikant er met nieuwe auto’s in de weer zou zijn. Toch is juist dit de plek waar veel belangrijk ontwikkelingswerk voor de 2CV werd verricht. Nu is er alle ruimte en de plek is goed bereikbaar vanuit de omringende Europese landen.

PCA nieuws 19 04 2019 foto4

Het evenement wordt georganiseerd door Amicale Citroën & DS France (de club) in samenwerking met L’Aventure Peugeot Citroën DS (de verzamelde historische afdelingen van de merken), met ondersteuning van Automobiles Citroën (de fabrikant). Naar verwachting wordt het een massale bijeenkomst; de organisatie mikt op de komst van 5.000 bijzondere Citroëns en maar liefst 50.000 bezoekers.

PCA nieuws 19 04 2019 foto5

De ‘Bijeenkomst van de Eeuw’ belooft een waar spektakel te worden; via de vijftig bij de ‘Amicale’-organisatie aangesloten Citroën-clubs wereldwijd hebben zich al ruim 10.000 enthousiaste verzamelaars c.q. liefhebbers aangemeld. Enfin, een erg leuk uitstapje voor de zomervakantie.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Actueel

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk
jasper

Windraak 29, 6153 AC Munstergeleen
Tel: 046-420 9090

info@autobedrijfjasper.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig